La meva trajectoria i com treballo

Vaig començar amb la fotografía als 13 anys, agafant la Voigtländer y la Ricoh del meu pare (fotògraf aficionat).  Als 16 vaig reunir els diners per la meva primera cámara de fotos amb la que vaig estudiar a IEFC.

Sempre m'agradat poder capturar els moments tal i com pasen.  M'agrada captar la vida mentre pasa davant la meva càmera.


Com treballo 

Em considero afortunada de tenir la possibilitat de participar en els moments especials i plens d'emocions dels meu clients (casament , sessions de maternitat o de familia, amb la mascota...)

Inmortalitzar la vida i que amb el temps torneu a veure les fotos que us hem fet, donant la possibilitat de que us porti de nou a aquell moment amb les seves emocions, per mí es una gran motivació.

Em prenc amb la mateixa serietat una sessió de familia que un reportatge de casament, cada reportatge es especial.  Al final el més important es que surtin unes fotografíes espontànies i/o divertides. Estic oberta a suggerencies, si el client té una ideia clara del que vol, farem el possible per que ho tingui (ens agraden els reptes).

Avui en dia tinc un equip de col.laboradors amb els que em sento molt a gust.  Sense aquest equip res sería el mateix, tenim bona sintonía i això es reflexa en les nostres feines. 

Ens podeu trobar a l'oficina de Barcelona, on us atendrem exclusivament amb cita prèvia o a l'estudi que tenim a Arenys de Mar, on també us recomanem que demaneu cita ja que molts cops som fora treballant.

Per nosaltres tots els reportatges son únics i irrepetibles, això comporta una resposabilitat, però també una il.lusió!

Tenim l'equip a punt, podem començar quan vulgueu!

 

Coses que m'agraden

Patinar per Barcelona, la xocolata, llegir, la platja, sortir a passejar amb el meu matir sense saber a on anem. Agafar la cámera i fusionar-me amb els extrangers per la ciutat.

Quedar amb la familía. Fer bricolatge per casa o per l'estudi. Mirar fotos d'àlbums antics. Improvisar.

 

Cosas que no m'agraden

Enfadar-me.

 

Cosas que m'inspiran

Llocs amb encant, una entrada de llum a mitja tarda, la gent concetrada en les seves coses. Estar feliç.   

 

Como sóc

Alegre, curiosa, detallista, creativa, aventurera, sincera i treballadora.