Us ha agradat la nostra feina? Deixa un comentari. Gràcies.


Raquel
 
Molt recomanable!! Una sesió familiar, molt maques les fotos!!! Mireia, molt Bona feina, moltes gràcies!!
Gabriela
 
La mejooor !!! Me encanto el trato que le dieron a mi bebe . Un trabajo increíble ( muy perfeccionista ) la verdad es que cuando pienso en una sesión para mi bebe no pienso en otros que no seáis vosotros ... únicos !! Muchas gracias !
Jose y Silvia
 
Nos hemos sentido cómodos con el trato y durante la ceremonia y la sesión de fotos.
Alex
 
Molt contents amb el reportatge fet per la Mireia, gran professional i molt bon treball, recomenable 100%
Isabel
 
A mi m’encanta l’estil. Son el nostre estudi fotogràfic oficial a l’empresa.
Anna
 
Nosaltres ja hem fet varies sessions amb la Mireia, d’embaràs, new born, familiars, nadals i no podem estar més contents i agraïts. És una gran professional amb màgia a les seves mans. Ella fotografia aquells detalls que a molts passarien per alt, aquells detalls que fan que siguem com som i ens defineixen. Aquests petits i grans detalls de cadascú de nosaltres. El seu treball és únic, irrepetible i sap captar l'essència, la sensibilitat i l'amor de les persones que es posen al seu davant. El fet d'anar sense presses, escoltar el nostre ritme i els de 3 nens que són petits i inquiets. És nota que sap com treballar amb ells, té molta experiència i paciència. Sempre ha fet que ens sentíssim molt a gust i amb ganes de més endavant tornar a repetir. El resultat brutal!!!
Estefania
 
Nosotros hemos hecho tres reportajes con Manau Fotògrafs y la verdad que genial todo! Trabajo impecable y las sesiones para nada aburridas! Y sin duda volveríamos a repetir sin pensarlo! Recomendable 100%!!!
Judit Heras
 
Trato excelente, simpatía, alegría, ganas de trabajar,... Son algunos de los adjetivos que califican el trabajo de Manau fotògrafs. Son especialistas en hacerte sentir cómoda y sin vergüenza ninguna.Gracias por todo. Súper recomendado!!! Si necesitara otra sesión no dudaría en volver a ellos.
Miriam
 
Conec fa molt de temps a la Mireia ,a nivell laboral sempre fa unes fotos fantastiques als nostres peques i a nivell personal ,tinc unes fotos genials de les meves nenes
Marta
 
Las niñas lo pasaron genial en la sesión de fotos. Fué el regalo de cumpleaños de una de ellas y el resultado fué perfecto. La sesión duró 1h apx , muy divertida!!
Cinto
 
Molt contents amb el reportatge fet per la Mireia Manau de Manau Fotògrafs! Molt Recomanable !
Conchita
 
Gran profesional.Muy buen trabajo.Yo estoy encantada con ella