Casar-se es un gran pas a la vida d'una parella, es prenen moltes descions que farán que la vostra vida tingui un canvi important.

Per experiència sabem que els preparatius us poden fer tenir alguns mals de cap i a Manau Fotógrafs l'ultima cosa que farem es afegir-ne més.

Avui una nuvia que li vaig fer el reportatge fa gairebé un any, m'ha vingut a veure per fer les fotos de la seva nena recent nascuda i m'ha dit una cosa de la que jo no era ni conscient. M'ha dit que el moment en que havia d'entrar a la cerimónia li vaig dir una cosa que la va ajudar a relaxar-se, he tingut una barreja de sensacions en aquell moment. Quan tenim una núvia nerviosa per l'entrada a l'esglèsia o fins i tot molt abans del dia sempre intento ajudar, no ho faig d'una manera conscient surt de manera natural i potser aquesta naturalitat  fa que les fotos que us fem la reflexin.  

Si que es veritat que a vegades us fem posar però sempre buscant la naturalitat i que sigueu vosaltres mateixos.

Per tenir aquest resultats es molt recomanable que ens coneguem, en el moment que ens veiem per primer cop vosaltres no sabeu com som, ni si us sentireu cómodes amb nosaltres o si us caurem bé.

Us ho havieu plantejat algun cop?

La manera de saber-ho es amb una cita ja sigui en persona o per video conferéncia (a mi m'agrada més en persona).