Casar-se es un gran pas a la vida d'una parella, es prenen moltes descions que farán que la vostra vida tingui un canvi important.


Per experiència sabem que els preparatius us poden fer tenir alguns mals de cap i a Manau Fotógrafs la única cosa que farem es posar-vos-ho fàcil.


La contractació dels serveis de fotografía i/o videografía és, potser, una de les parts més difícils de triar ja que en depén que tingueu un gran record del vostre casament.


Un dia mentre féia les reportatge de New Born d'una família a la que els vam fer el reportatge de casament, la mare em va dir una cosa de la que jo no era conscient. Em va comentar que en  el moment en que havia d'entrar a la cerimónia, nerviosa, li vaig dir una cosa que la va ajudar a relaxar-se, vaig tenir una barreja d'emocions en aquell moment. Quan tenim una núvia nerviosa per l'entrada a l'esglèsia o fins i tot molt abans del dia sempre intento ajudar, no ho fem d'una manera conscient o interesada, surt de manera natural. També per això busquem la naturalitat en els nostres reportatges. 


Si que és veritat que a vegades us fem posar però sempre buscant la naturalitat i que sigueu vosaltres mateixos.


Per tenir aquest resultats es molt recomanable que conegueu la vostre fotógraf i que us sentiu cómodes ja que estarem moltes hores junts. Quan hi ha una bona conexió entre el fotógraf i el client es nota en el reportatge.


Us ho havieu plantejat algun cop?

 


La manera de saber-ho es amb una cita ja sigui en persona o per video conferéncia.

 


 
TITULO
DESCRIPCION