Reportatge New Born


l’arribada d’un nadó es motiu de felicitat per tota la família, l’heu estat esperant amb impaciencia i per fi es amb vosaltres! Aquest tipus de sessións són molt especials i s’han de tenir varies coses en compte. 

El primer que heu de tenir en compte es que es una sessió llarga, pot durar 2-3 hores, per el que sempre us recomanem que no tingueu presa ni estigueu nerviosos ja que el nadó captarà tota la vostra energia i es reflexarà a l’hora de voler dormir-lo.

Durant els primers dies el recent nascut està més relaxat i dorm profundament durant més temps, és per això que el moment ideal per fer una sessió New Born es entre els 6 i els 12 dies ja que passat aquest temps es desperten més facilment quan els mous i per fer les poses necessitem que estigui ben adormit.

 Dormirem profundament al petit per poder fer les diferents poses amb teles variades i ho combinarem amb l’atrezzo de que disposem.

Seguirem el seu ritme de manera que si l’hem de netejar o alimentar pararem i quan torni a estar preparat continuarem amb la sessió, es molt important que estigui comode en tot moment.  

La sessió New Born està pensada per al nadó això no vol dir que no hi hagi cabuda per les fotos amb el germans o els pares. 


Si vols més informació 

Demana la teva Cita!
 

 
 
TITULO
DESCRIPCION