Reportatge seguiment d'embaràs

 

L’embaràs és una etapa plena de canvis a la vida d’una parella, amb el canvi més important, que és l’arribada del nou membre de la família. 

És un moment molt esperat on hi ha moltes emocions a flor de pell, també tens inquietud per conèixer la personeta que creix dins teu. 

Durant tot l’embaràs aneu veient com la panxa va creixent i com canvia el cos, una bona manera de conservar aquest moment irrepetible son les sessions fotogràfiques. 

 

Et ve de gust veure com va canviant la teva panxa durant el teu embaràs?

Vols un record professional, cuidat i per tota la vida?

 

Aquest reportatge consta de 4 mini sessions repartides entre els 9 messos, normalment comencem a les 12 setmanes y l'última es sobre la 30.  

Pots fer-te les fotos sola o amb la teva parella.


Si vols més informació

Demana la teva cita!

 

 
 
 
 
 
  
 
 Reportatge d'embaràs 
 
 

Estàs pensant en fer un reportatge d’embaràs?

Potser no saps massa bé com són aquests reportatges?

Has vist alguna foto i t’agradaría tenir un record com el que has vist?

 

És una bona decisió, no ho dubtis! 

 

Ser mare és una de les experiències més increíble de la vida, on les emocions son a flor de pell. Notar com creix una vida dins teu és  màgic.

És un moment molt especial per tota la famiía y val molt la pena recordar-ho per sempre.

Cada cop que vegis les fotografíes que et vas fer tornaràs a aquest moment clau de les vostres vides, hi ha un abans i un desprès amb el naixement d’un fill i amb les fotografíes conserveu part d’aquests moments. 

Les sessions d’embaràs s’acostumen a fer cap a les 30 setmanes, en aquest moment comenceu a tenir una panxeta rodona amb l’avantatge que encara no us sentiu gaire cansades.

 La sessió es pot fer a l’estudi o en una localització i pot participar qui tu vulguis, inclosa la mascota si en tens. Us assessorarem per tal que tingueu una experiència irrepetible.


Si vols més informació

Demana la teva cita!   


 
TITULO
DESCRIPCION